Concentració Comunitat Educativa Baix Llobregat

May 9, 2016

Els propers dies seran determinants per evitar tancaments de línies de P3 en centres públics. La primera estimació del Departament d’Ensenyament va ser el tancament de 21 línies públiques al Baix Llobregat, més tard es van reduir a 12 i actualment se’n parlen de 9-10. 

El proper dimecres 18 de maig de 2016 hi ha concentració de la Comunitat Educativa  del Baix Llobregat contra el tancament de línies a les escoles públiques i per la baixada de ràtios. La concentració està convocada a les 18:00 hores al Servei Territorial del Departament d’Ensenyament al Baix Llobregat (C. Laureà Miró, 328 Sant Feliu de Llobregat).

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

December 10, 2019

October 8, 2019

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Created by Anamorokia

  • Facebook Social Icon