top of page

Concentració Comunitat Educativa Baix Llobregat


Els propers dies seran determinants per evitar tancaments de línies de P3 en centres públics. La primera estimació del Departament d’Ensenyament va ser el tancament de 21 línies públiques al Baix Llobregat, més tard es van reduir a 12 i actualment se’n parlen de 9-10.

El proper dimecres 18 de maig de 2016 hi ha concentració de la Comunitat Educativa del Baix Llobregat contra el tancament de línies a les escoles públiques i per la baixada de ràtios. La concentració està convocada a les 18:00 hores al Servei Territorial del Departament d’Ensenyament al Baix Llobregat (C. Laureà Miró, 328 Sant Feliu de Llobregat).

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page