top of page

Projecte de Socialització dels Llibres de Lectura Obligatòria


Aquest any engeguem una prova pilot…. anem una mica justos de temps tenint en compte que queden dos dies per acabar el curs escolar i que en breu s’obre la plataforma de Ruc Savi per poder fer la compra de llibres. Tot i així no perdem la il·lusió i engeguem el Projecte de Socialització dels Llibres de Lectura Obligatòria.

Agraïm moltíssim la participació a totes aquelles famílies que dijous vau inaugurar aquest projecte i animem a totes aquelles que no vàreu poder venir a passar pel despatx de l’AMPA a donar i fer petició dels llibres que tingueu i dels que necessitareu de cara al curs vinent. Caldria que ho féssiu com a data màxima el proper dijous 23 de juny presencialment al despatx de l’AMPA.

Els horaris d’atenció seran els següents:

· El 20 i 21 de juny de 09:00 a 09:15 hores

· El 22 i 23 de juny de a 08:00 a 16:00 hores

Com funciona?
  1. Les famílies fan donació a l’AMPA dels llibres de lectura obligatòria que ja no hagin de fer servir i al mateix temps l’AMPA recull la demanda dels llibres que necessitaran de cara al curs vinent.

  2. Una vegada l’AMPA vagi elaborant les peticions es posarà en contacte amb les famílies interessades per comunicar quins llibres socialitzats podrà fer servir.

  3. Una vegada finalitzat el curs les famílies hauran de fer retorn a l’AMPA dels llibres socialitzats per tal que puguem engegar la roda de nou.

És molt important tenir cura dels llibres i vetllar per tal que es mantinguin en les millors condicions.

Banc de llibres per socialitzar

Actualment no disposem de masses llibres socialitzats, per aquest motiu us animem a que pugueu anar fent donació i petició per anar fent créixer el banc de llibres i poder arribar cada vegada a més famílies. Els llibres s'anirán

adjudicant seguint l’ordre de demandes que ens aneu fent arribar fins el 23 de juny d’enguany.

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page