top of page

Projecte Educatiu de Ciutat – Esparreguera educa

El Projecte Educatiu de Ciutat (PEC ) es configura com un instrument estratègic i participatiu, que impulsat per l’Ajuntament d’Esparreguera, ajudarà a definir el model de ciutat que volem i els valors que la sustenten. El PEC ha de permetre ordenar les polítiques eductives locals i a buscar solucions a les problemàtiques socials i ciutadanes del municipi.El passat 12 de novembre de 2016 va tenir lloc la 1ª Jornada de Participació del PEC en la que hi vàrem participar 54 persones inscrites entre les quals hi havia els agents socials i educatius més rellevats del municipi, tècnics i responsables de serveis educatius, entitats, associacions de pares i mares i grups polítics.Des de l’AMPA Pau Vila hem seguit contribuint de forma activa en l’elaboració del PEC formant part del Grup Impulsor, que és el grup de ciutadans i ciutadanes, que junt amb els tècnics, ajudaran a impulsar i diamitzar el PEC .


Si voleu més informació, o saber exactament de què va el projecte, feu clic AQUÍ.


Us seguirem informant!

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page