Sant Jordi 2017 - Lyona

Hola famílies!!

Des de l’AMPA seguim escalfant motors i iniciem ja els preparatius per Sant Jordi.

A l'escola, durant la setmana prèvia a la diada, es farà lectura de contes pels nens i nenes. Aquest any ens acompanyarà la Marta Puig, més coneguda com Lyona Ivanova, il·lustradora, dissenyadora, realitzadora i fotògrafa local i ex alumne de la nostra escola.

Des de l’AMPA, aprofitant la vista de la Lyona hem organitzat, a més de la tradicional paradeta de llibres de cada any, un espai destinat als contes de la Lyona. Us n'adjuntem el cartell que en breu veureu a les cartelleres i web de l'AMPA.

La paradeta estarà muntada al pati els dies 20 i 21 d’abril a la tarda, de 16:30 a 18:00. El divendres 21 la Lyona estarà amb nosaltres per a signar-vos els llibres que hagueu comprat.

Els beneficis de la venta es destinaran íntegrament a la compra de nous llibres per la biblioteca de l’escola, així que us animem a totes les famílies que participeu d’aquesta iniciativa i reserveu ja els vostres llibres!

Podeu fer les vostres reserves a través del mail de l’AMPA indicant el vostre nom i cognoms, telèfon, quins llibres voleu i les unitats.

ampapauvilaesparreguera@hotmail.com

NO US QUEDEU SENSE!!!

AMPA Pau Vila

Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square