top of page

Sant Jordi 2017 - Lyona

Hola famílies!!

Des de l’AMPA seguim escalfant motors i iniciem ja els preparatius per Sant Jordi.

A l'escola, durant la setmana prèvia a la diada, es farà lectura de contes pels nens i nenes. Aquest any ens acompanyarà la Marta Puig, més coneguda com Lyona Ivanova, il·lustradora, dissenyadora, realitzadora i fotògrafa local i ex alumne de la nostra escola.

Des de l’AMPA, aprofitant la vista de la Lyona hem organitzat, a més de la tradicional paradeta de llibres de cada any, un espai destinat als contes de la Lyona. Us n'adjuntem el cartell que en breu veureu a les cartelleres i web de l'AMPA.

La paradeta estarà muntada al pati els dies 20 i 21 d’abril a la tarda, de 16:30 a 18:00. El divendres 21 la Lyona estarà amb nosaltres per a signar-vos els llibres que hagueu comprat.

Els beneficis de la venta es destinaran íntegrament a la compra de nous llibres per la biblioteca de l’escola, així que us animem a totes les famílies que participeu d’aquesta iniciativa i reserveu ja els vostres llibres!

Podeu fer les vostres reserves a través del mail de l’AMPA indicant el vostre nom i cognoms, telèfon, quins llibres voleu i les unitats.

NO US QUEDEU SENSE!!!

AMPA Pau Vila

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page