top of page

Socialització Llibres Text

Des de l’AMPA, i veient l’acollida que vam tenir el curs passat, hem començat a treballar per fer-lo també possible de cara al curs 2017-2018. Per això necessitem la col·laboració de tots plegats.

Del 12 al 21 de juny caldrà que es deixin a l’AMPA totes aquelles lectures que puguin ser socialitzades, és a dir, que les famílies que ja en van gaudir el curs passat han de fer retorn dels llibres que van rebre i, a part, necessitem que totes les famílies que pugueu feu entrega dels llibres que tingueu i no fareu servir.



Al mateix moment de fer l’entrega dels llibres podeu presentar la sol·licitud de les lectures que necessiteu de cara al crus 2017-2018. Tan bon punt tinguem les lectures del curs vinent confirmades us farem arribar la sol·licitud per mail, WhatsApp i web AMPA per fer-ho més àgil, tot i que en tindreu en format paper a l’AMPA. És important que en fem una sol·licitud per cada alumne indicant clarament el mail i telèfon de contacte del pare o mare.

La idea es poder-vos dir abans de la revetlla de Sant Joan de quins llibres podreu disposar per evitar que els hagueu de comprar al fer la comanda a través de la plataforma web.

L’únic requisit indispensable per formar part del projecte de socialització és ser soci de l’AMPA.


Podeu trobar la sol·licitud a la nostra web!!!! Gràcies!!!!!!

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page