Anglès per adults al Pau Vila

Hola ūüĎčūüŹľ fam√≠lies! Us presentem un projecte que portem un temps treballant amb molta il.lusi√≥: talleres i activitats per adults ūüĎ®ūüŹĽūüĎ©ūüŹľ( pares, mares, avis, avies...). Comencem per oferir unes classes d‚Äôangl√®s ūüá¨ūüáß per adults al mig dia dels divendres. Seran amb un nivell b√†sic, per√≤ tenim previst ampliar a nivells superiors o grups de conversa. No dubteu a ‚ĀČpreguntar-nos o proposar-nos el qu√® us interessi. Podeu fer la inscripci√≥ al despatx de l‚ÄôAMPA. Hi ha places limitades. Us apunteu al repte? ūüďĚ AMPA Pau Vila¬†

Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags a√ļn.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square