top of page

Anglès per adults al Pau Vila

Hola 👋🏼 famílies! Us presentem un projecte que portem un temps treballant amb molta il.lusió: talleres i activitats per adults 👨🏻👩🏼( pares, mares, avis, avies...). Comencem per oferir unes classes d’anglès 🇬🇧 per adults al mig dia dels divendres. Seran amb un nivell bàsic, però tenim previst ampliar a nivells superiors o grups de conversa. No dubteu a ⁉preguntar-nos o proposar-nos el què us interessi. Podeu fer la inscripció al despatx de l’AMPA. Hi ha places limitades. Us apunteu al repte? 📝 AMPA Pau Vila 

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page