Noticies & Agenda

"L' EduCAció  és l'arma més poderosa que pots fer servir per canviar el món".  Nelson Mandela

Xerrades del Cicle: "Crèixer en Família"

Benvolgudes famílies, La Generalitat ha concedit per aquest curs 2017-2018 les xerrades del cicle “Créixer en Família” a l’AMPA de l’Escola Montserrat. El "Créixer en Família" són tallers per pares i mares amb infants de 3 a 6 anys que tindran lloc els dies 5, 12, 19 i 26 d’abril i 3 i 10 de maig de 15:00 a 17:00 hores a la Biblioteca de l’Escola Montserrat i on es tractaran diferents aspectes de l’educació dels nostres fills i filles, oferint un espai in poder compartir i aprendre de les experiències del dia a dia. Us adjuntem el tríptic on podeu trobar-hi més informació. Podeu fer clic AQUÍ i descarregar-lo. Si esteu interessants en poder-hi participar podeu fer la vostra inscripció a tra

Activitats a la Biblioteca l'Ateneu (abril-maig-juny)

Molt bona tarda a tots/totes! Aqui teniu la programació de la Biblioteca l'Ateneu d'Esparreguera per als propers mesos (abril-maig-juny). Si hi cliqueu a sobre de la imatge, us podreu descarregar el pdf. Salutacions!

Trobada Comarcal d'AMPA a Esparreguera

Us informem de la nostra assistència a la reunió que la FaPaC organitza el proper 14 de març a la Biblioteca Municipal. Podeu fer les vostres aportacions al mail de l'AMPA. Seran benvingudes!

Entradas recientes
Archivo
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Created by Anamorokia

  • Facebook Social Icon