Noticies & Agenda

"L' EduCAció  és l'arma més poderosa que pots fer servir per canviar el món".  Nelson Mandela

Compra de llibres curs 2019-2020

Ja teniu disponible a la web de l'AMPA l'enllaç per a la compra dels llibres per al proper curs. Recordeu: Molt bones vacances a tothom!!!! Equip de l'AMPA Us desitgem que gaudiu d'un bon estiu!

OBRA DE TEATRE: "La història d'un bigoti"

Bon dia famílies! Com ja es “quasi “ tradició, la comissió de teatre de l’AMPA Pau Vila ha organitzat una obra pels nostres fills i filles, per celebrar el fi de curs. Ho fem amb molt d’amor i il.lusió, ja ens direu què els hi ha semblat . AMPA Pau Vila Us deixem algunes de les fotos!!!

INFORMACIÓ CASALET (11 a 21 juny, de 15:30 a 16:30h)

Benvolguts i benvolgudes pares i mares, Aquest any de nou, en motiu de l’inici de la jornada intensiva a l’escola es celebra altre cop el divertit i esperat Casalet. Com bé sabeu aquest acollirà els vostres fills i filles en finalitzar les classes des de les 15:30 fins a les 16:30. Des del dimarts 11 de juny fins al divendres 21 estarem cada dia oferint una bona estona als nens i nenes amb activitats🤹🏼‍♂, jocs🤸‍♀, música🥁 i sobretot diversió. Aquest any us proposem la celebració d’un temàtica diferent cada dia, incloent també dos dies d’ English Day 🇬🇧 !

Entradas recientes
Archivo
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Created by Anamorokia

  • Facebook Social Icon