Noticies & Agenda

"L' EduCAció  és l'arma més poderosa que pots fer servir per canviar el món".  Nelson Mandela

Parada de Sant Jordi al Pau Vila

Us comuniquem que dimarts 23 d’abril a les 9:00h i a les 16:30h l’AMPA del Pau Vila muntarà pel matí i per la tarda una paradeta de St. Jordi 🐉, on podreu comprar llibres 📚 per tota la família 👶🏻👧🏽👦🏼👩🏻‍🦰🧔🏻👵🏼👴🏻 i roses 🌹🌹🌹. Us hi esperem! 📖 AMPA Escola Pau Vila.

De nou, moltes gràcies a tots i totes pel vostre suport!!!!

Famílies, voliem donar les gràcies a tots/es els/les voluntaris/es que veu ajudar a l’AMPA en les feines de: bar, paradeta de samarretes, paradeta de flors i a tots els que veu fer consum en aquestes. Recordem que tots els diners s’invertiran en projectes per l’escola que gestionarà l’AMPA. Per últim voliem comentar que a causa de la poca aportació de menjar per part de les families es va haver d’improvitsar uns plats salats només amb patates chips i frits secs. Segur que per la pròxima ho podem millorar. Gràcies a tots/es!!!!

Mostra de la Primavera 2019

Demà us esperem a tots/es a la Mostra de la Primavera que l'escola organitza cada any. En aquest cas, i seguint la temàtica del curs 2018-2019, gaudirem d'activitats relacionades amb la Natura i la cura del Planeta. Si no heu rebut el correu electrònic de l'escola, us podeu descarregar el plànol fent clic AQUI. Com sempre, l'AMPA us espera al bar i a la parada de samarretes. :) Animeu-vos!!!!

Entradas recientes
Archivo
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Created by Anamorokia

  • Facebook Social Icon