top of page

DIVERTIUM: Una APP d'activitats familiars

Benvolguts/des. L'Elisabeth Rusiñol, mare, psicòloga infantil i fundadora de DIVERTIUM, s'ha posat en contacte amb nosaltres per fer-nos arribar un informació que, de ben segur, pot ser del vostre interès.

Us deixem les seves paraules, així com un document informatiu que podreu descarregar AQUÍ. "Sabem de la importància que tenen les estones que es comparteixen entre els pares/mares i fills. Són essencials pel desenvolupament emocional i personal dels infants. Moltes vegades no ens assabentem de que, al costat de casa nostra, es celebrarà un esdeveniment amb el que podríem compartir una bona estona i passar-nos-ho d’allò més bé: mirant una obra de teatre, titelles, fent tallers manuals, visitant un museu i participar de les activitats familiars que fan aquell dia... o assistint a un esdeveniment esportiu, una festa major, una fira, un festival, etc... Per això vam crear DIVERTIUM, una APP GRATUÏTA per a mòbils i tauletes que ens diu quines activitats familiars podem fer a prop d’on ens trobem. DIVERTIUM pretén facilitar la recerca d’aquestes activitats als pares i mares que, com nosaltres, no volem perdre temps cercant què podem fer. En el següent vídeo editat per l'Espai Internet de TV3 explica breument com funciona l'APP: http://blogs.ccma.cat/espaiinternet.php?itemid=56812"

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page